TUČA MEDICINARA NA VRAČE: Sevnuo i nož tokom proslave Svetih Kozme i Damjana

N. J.

15. 11. 2023. u 13:07

DVOJICA medicinskih tehničara zaposlenih u Opštoj bolnici u Užicu, potukli su se juče na radnom mestu, i to na dan slave Svetih Kozme i Damjana, koju su tog dana obeležavali zdravstveni radnici.

ТУЧА МЕДИЦИНАРА НА ВРАЧЕ: Севнуо и нож током прославе Светих Козме и Дамјана

Foto N. J.

Tuči je prethodila svađa, a jedan od njih je na kraju potegao i sečivo, lakše ozledivši kolegu.

Do incidenta je došlo na Odeljenju ortopedije. Sukobili su se gipser i instrumentar, obojica zaposleni na ovom odeljenju, a na kraju je intervenisala i policija.

Epilog su saopštenja Policijske uprave Užice i Zdravstvenog centra iz ovog grada u kome je napisano da je policija saslušala medicinskog tehničara (36), zbog sumnje da je kolegi naneo lakše telesne povrede.

- Sumnja se da je on nakon kraće verbalne rasprave nožem povredio kolegu u predelu kolena. O događaju je obavešteno tužilaštvo - saopštila je policija.

Zdravstveni centar je javnost obavestio „da se tokom proslave lekarske slave Vrači, dogodio incident, a ovom prilikom jedan zaposleni lakše je povređen.“

- Pacijenti nisu videli ovaj incident, akteri nisu lekari već zaposleni na radnim mestima gipser i instrumentar - kažu u Zdravstvenom centru Užice.

Nije poznato koji je povod za sukob medicinara, kao ni kakve su posledice zbog ovakvog čina na radnom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)