GAS IZAZVAO EKSPLOZIJU U ZEMUNU: Otac poginuo, ćerka teško povređena, oglasile se i komšije

Novosti onlajn

10. 11. 2023. u 10:38

MUŠKARAC je poginuo, a žena teško povređena u eksploziji koja se dogodila rano jutros u kući u Ševinoj ulici u Zemunu.

ГАС ИЗАЗВАО ЕКСПЛОЗИЈУ У ЗЕМУНУ: Отац погинуо, ћерка тешко повређена, огласиле се и комшије

Foto: G. Š.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, u kući u Ševinoj ulici u Zemunu, gde su živeli otac i ćerka, dogodila se eksplozija gasa.

Kako mediji saznaju, pre dva dana su u ulici izvođeni građevinski radovi i došlo je do oštećenja na gasnim instalacijama. Građani se žale da od sinoć osećaju gas u vazduhu.

Kuća u kojoj se eksplozija dogodila potpuno se obrušila. Na licu mesta su još uvek vatrogasne ekipe, policija i ekipe Hitne pomoći.

Blokirana je gotovo cela ulica, a preduzeće "Srbijagas" preventivno je isključilo snabdevanje gasom u tom delu grada. Deo Zemuna je i bez struje.

Na teren je izašla ekipa Instituta za javno zdravlje koja je izmerila da li u vazduhu ima štetnih materija.

Jutros se još uvek mogao osetiti miris gasa u Ševinoj ulici, ali nadležni kažu da za sada nema bojazni za zdravlje ljudi u okolini.

(RTS)

BONUS VIDEO: POŽAR NA BRANKOVOM MOSTU: Vatrena stihija "progutala" autobus

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu