BICIKLISTA PREMINUO, VOZAČ KOMBIJA POBEGAO: Zbog saobraćajne nesreće uhapšen muškarac iz okoline Doljevca

I. M.

18. 10. 2023. u 13:56

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. Đ. (56) iz okoline Doljevca.

БИЦИКЛИСТА ПРЕМИНУО, ВОЗАЧ КОМБИЈА ПОБЕГАО: Због саобраћајне несреће ухапшен мушкарац из околине Дољевца

Foto: I. M.

Leskovačka Policijska uprava je saopštila da je M.Đ. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

On se tereti da je, pre tri dana na putu Leskovac-Brestovac, kod mesta Lipovica, upravljajući kombijem udario pedesetsedmogodišnjeg muškarca sa biciklom, a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Povređeni muškarac je, kako se sumnja, od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu gde je, uz prisustvo branioca po službenoj dužnosti, izneo svoju odbranu.

Njemu je, na predlog javnog tužioca, određen pritvor u trajanju do 30 dana kako, ostankom na slobodi, ne bi uticao na neispitane svedoke, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Tužilatvo je saopštilo da njihov predlog da se pritvor prema osumnjičenom odredi i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo nije prihvaćen, zbog čega je u tom delu odluke izjavljena žalba.

U daljem toku postupka biće preduzete neophodne dokazne radnje ispitivanje svedoka i veštačenja preko veštaka odgovarajućih struka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu