UŽAS U PEĆINCIMA: Osnovcu gvozdenom kuglom za bacanje na fizičkom razbijena glava, dečak hitno operisan

Novosti online

15. 09. 2023. u 13:04

U OSNOVNOJ školi "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima dogodio se užasan incident kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu.

УЖАС У ПЕЋИНЦИМА: Основцу гвозденом куглом за бацање на физичком разбијена глава, дечак хитно оперисан

Foto: I. Marinković

Incident se, kako saznajemo, dogodio u ponedeljak, a povređeni učenik je odmah prevezen za Beograd u Dečju kliniku u Tiršovoj gde je operisan u utorak i sada je dobro.

Zabrinuti roditelji đaka koji pohađaju ovu školu javili su se redakciji Kurira i kazali da su odeljenja starijih razreda tog dana u popodnevnoj smeni imali čas fizičkog kada su bacali kuglu udalj.

- Jedan dečak je bacio kuglu, a drugi se iznenada našao ispred njega i nenamerno ga je dečak pogodio kuglom u glavu. Deca su bila uplašena i zabrinuta, a dečak je hitno odvezen u bolnicu gde je kasnije operisan jer je imao tešku frakturu lobanje. Kakve će to posledice ostaviti na njegovo zdravlje i nastavak školovanja, ne znamo - rekao je jedan roditelj.

Ističe da sve roditelje dece koja pohađaju tu školu zanima kako je do ovog, umalo kobnog događaja došlo, i da li će Ministarstvo prosvete preispitati odgovornost škole za to.

Majka povređenog dečaka potvrdila je za Kurir da se u ponedeljak nesreća dogodila.

- Moj sin je operisan i sada je dobro, hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo - kratko nam je kazala majka povređenog osnovca.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

OŠ "Slobodan Bajić Paja" - Bez odgovara

Kurir je više puta pozvao školu na fiksni telefon dostupan na sajtu, ali niko nije odgovarao na pozive. Uputili smo i pitanja mejlom, ali odgovore još nismo dobili.

(Kurir)

BONUS VIDEO: SRAMNO! Snimak krađe novca iz Sabornog hrama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024