BICIKLISTA UMRO U LESKOVAČKOJ BOLNICI: Osumnjičen da je autom izazvao saobraćajnu nesreću

I. M.

09. 08. 2023. u 13:00

POLICIJA je u Vlasotincu uhapsila M. V. (36) iz ovog mesta jer se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nezgodu posle koje je teško povređeni biciklista podlegao povredama u leskovačkoj Opštoj bolnici.

БИЦИКЛИСТА УМРО У ЛЕСКОВАЧКОЈ БОЛНИЦИ: Осумњичен да је аутом изазвао саобраћајну несрећу

Foto: I.M.

Saobraćajna nezgoda se dogodila u ponedeljak po podne, na putu Leskovac‒Vlasotince. Nju je, kako se sumnja, izazvao osumnjičeni dok je upravljao vozilom „reno megan“ kada je, usled neprilagođene brzine kretanja uslovima i stanju puta, došlo do kontakta sa biciklistom (59).

Povređeni čovek je potom, usled posledica povreda zadobijenih u nezgodi, preminuo u Opštoj bolnici Leskovac, dok je osumnjičeni, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

On se tereti da je izvršio teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je saopštilo da je osumnjičeni, u prisustvu branioca, izneo odbranu.

U daljem toku postupka javni tužilac je odredio veštačenje, od strane veštaka mašinske struke, nakon čega će preduzeti i druge neophodne radnje, a sa ciljem utvrđivanja svih činjenica i donošenja odluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!