TRUDNA KATARINA I NENAD POČIVAĆE U ISTOM GROBU: Majka Ksenija plače - umesto da spremam veselje za rođenje unučeta, sahranjujem sina i snaju

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

01. 04. 2023. u 16:23

KATARINA Jovanović (23) i njen dve godine stariji suprug Nenad Bilić, zajedno, zaljubljeni i bliski, jedan pored drugog, napustili su ovaj svet i po dogovoru Nenadove majke Ksenije i hraniteljke iz Ruskog Sela, kod koje je odrasla Katarina, biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici u Zrenjaninu.

ТРУДНА КАТАРИНА И НЕНАД ПОЧИВАЋЕ У ИСТОМ ГРОБУ: Мајка Ксенија плаче - уместо да спремам весеље за рођење унучета, сахрањујем сина и снају

B.G.

- Bili su zajedno do poslednjeg trena, voleli se i uvek jedno drugog štitili, pa je red i da ih sahranimo zajedno - kaže kroz suze majka Ksenija, ističući da se čula sa Katarininom hraniteljkom i obe su se složile da je tako najbolje. - Samo što ja još ništa ne znam, bila sam danas u policiji, rekli su mi da dođem u ponedeljak u osam ujutro - nastavlja plačljivim glasom Nenadova majka, uz napomenu da nije dobila nalaz obdukciji niti bilo kakav odgovor šta je uzrok smrti njenog sina i njegove trudne supruge, sa kojom se venčao u novembru prošle godine.

Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina i njegova supruga, Katarina Jovanović (23) iz Ruskog Sela, tragično su stradali u iiznajmljenom dvorišnom stanu u zgradi u Ulici Emila Gavrila 23 u centru Zrenjanina, a po svemu sudeći u snu su se ugušili usled curenja plina iz plinske peći u sobi.

- Verujte veoma mi je teško, umesto da razmišljamo kako ćemo se veseliti zbog rođenja, ja sad planiram sahranu sinu i snaji, a još ništa ne znam - kaže majka Ksenija, ponavljajući da je tako najbolje i da zato što su zajedno živeli i zajedno otišli u smrt, treba da i počivaju. - Greh bi bio razdvajati ih zato što su se obećali jedno drugom da će biti zajedno do kraja života. Nažalost, to se desilo strašno i brzo. Sigurna sam da bi i oni to voleli.

Kaže kako je neizvesnost izjeda.

- Imam osećaj kao da je neki ružan san i da će se pojaviti, a sa druge strane nemoćna sam, ništa ne znam i čekam.Raspitivali smo se, bili u policiji i tamo su nam rekli da ne mogu ništa da nam kažu dok se ne završi obdukcija i dok ne dobiju izveštaj iz Instituta za sudsku medicinu - suznim glasom ističe majka Ksenija u nadi da će u ponedeljak ujutro saznati sve detalje, uzrok smrti i kako se i šta sve dogodilo.

U dvorištu gde se tragedija dogodila muk i tišina, komšije nerado pričaju o bilo čemu.

U ŠKOLI 9.MAJ TUGA I NEVERICA

Katarina i Nenad su se upoznali u osnovnoj i srednjoj školi za decu sa posebnim potrebama 9.maj u Zrenjaninu, svi su ih znali kao komunikativne i veoma drage, uvek nasmejane mlade osobe.

- Ma bili su toliko veseli, nasmejani, izgledali srećno, bez obzira što nisu imali novca, kako su rekli i zamolili gazdaricu da ih sačeka za kiriju i dažbine - kaže starija žena, koja živi u istom dvorištu, na drugom kraju zgrade.

- Baš su delovali srećno, planirali su veliku feštu i proslavu rođenja deteta - kaže komšnica, koja je Kaću i Nešu poslednja videla u subotu popodne.

B.G.

U stanu ništa osim ćebeta na kojem su bila tela

- Kada sam u pratnji policije i gazdarice stana, ušao unutra, osim velike toplote i nesnosnog neprijatnog mirisa već nadutih i raspalih tela, ništa nismo zatekli, nije bilo kreveta, samo ta nesretna plinska peć koja je furnjala i razbijeno staklo sa prednje starne - kaže komšija koji je pajserom razvalio ulazna vrata stana u kojem su beživotna tela pronađena.

BONUS VIDEO - NOVOSTI NA MESTU GDE SU NAĐENA DVA LEŠA: Tela muškarca i žene u fazi raspadanja u stanu u Zrenjaninu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo