"MOG SINA VIŠE NEMA": Majka tragično stradalog muškarca o svom sinu - povezao devojku nakon izlaska

Novosti online

20. 03. 2023. u 00:40

TOKOM noći došlo je do tragedije na Kopaoniku kada su stradali jedan muškarac (39) iz Aleksandrovca i jedna žena (35) iz Novog Sada.

МОГ СИНА ВИШЕ НЕМА: Мајка трагично страдалог мушкарца о свом сину - повезао девојку након изласка

Foto: Društvene mreže

 Oni su se vozili motornim sankama van staze. Majka muškarca (39) koji je vozio motorne skije potvrdila je da se radi o njenom sinu.

- Mog sina više nema! Teško mi je, ne mogu ništa da kažem. Sa njim je bio još jedan drugar koji se nalazio u blizini neposredno pre nego što će se desiti nesreća... Razumite me, nisam u stanju da pričam - kaže majka nastradalog muškarca.

Devojka koja je stradala je iz Novog Sada i studirala je Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu. Poginuli muškarac se u svojim objavama na društvenim mrežama predstavljao kao neko ko voli planinu i ko jako dobro vozi motorne sanke. Kako se saznaje od prijatelja nastradalog muškarca iz Aleksandrovca, nastradali muškarac je bio vlasnik servisa za popravku motornih sanki na Kopaoniku, prenela je “Republika”.

- Spasioci su bili van radnog vremena i van radnog vremena staza, slučajno su se našli na licu mesta. Zatekli su ih bez znakova života. Odmah su počeli reanimaciju i zvali kolege koje su u smeni. Kada su oni stigli prevezli su dvoje pronađenih mladih lica sankama i tabačem uz podršku Skijališta Srbije u trauma centar, ali nije im bilo spasa - rečeno je ranije.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku