PREMINUO VOZAČ (37) BMW U BOLNICI: Drugi vozač koji je vozio pod zabranom se zakucao u njega

Novosti Onlajn

12. 02. 2023. u 11:17

VOZAČ BMW Džemo K. (37) podlegao je povredama u Urgenotnom centru u koji je prevezen nakon što je zadobio teške povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

ПРЕМИНУО ВОЗАЧ (37) БМW У БОЛНИЦИ: Други возач који је возио под забраном се закуцао у њега

Srna

Nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Džemo se nalazio za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka i u nesreći je zadobio povrede opasne po život.

Putnica iz njegovog vozila, Jasmina I. (34) takođe je zadobila je teške povrede - prelom vilice.

Putnici BMW valjevskih tablica takođe su zadobili povrede, dok je vozač Denis S. (23) nakon saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta, nakon čega je zatečen u Urgentnom centru sa lakim povredama.

Proverom je utvrđeno da mu je vozačka dozvola pod zabranom u periodu od 3. decembra 2022. godine do 3. marta 2023. godine, a u dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekršaja.

U njegovom vozilu nalazile su se dve putnice, Helena S. (19) koja ima prelom butne kosti i ručnog zgloba, dok druga putnica koja je maloletnica V. S. (17) ima prelom nadlaktice.

BONUS VIDEO: SUVOZAČ IZ "KLIA" IZDAHNUO NA MESTU - Saobraćajna nesreća kod Kruševca, povređene četiri osobe

(Blic)

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (4)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis