TUŽILAŠTVO U VRANJU: Utvrđuje se uzrok požara u centru grada

J. S.

16. 12. 2022. u 16:15

OSNOVNO javno tužilaštvo u Vranju naložilo je sprovođenja nekih istražnih radnji u cilju dokazivanja uzroka požara koji je izbio rano jutros u kafiću u centru Vranja.

ТУЖИЛАШТВО У ВРАЊУ: Утврђује се узрок пожара у центру града

Foto: J.S.

Požar je izbio oko 5 časova i izgoreo je lokal u  vlasništva S.P. iz Vranja u kome je smešten ugostiteljski objekat “Opozit drim 017” vlasništva S.G. iz Vranj.

Iz tužilaštva kažu da je požar zahvatio stan iznad lokala. Naloženo je vršenje uviđaja od strane Odeljenja za vanredne situacije, protivpožarnog inspektora u pogledu utvrđivanja uzroka nastanka požara, izuzimanje video zapisa sa okolnih objekata i preduzimanje drugih operativnih radnji nakon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!