"SAMO DA SE OPORAVI": Poznanici reprezentativke Srbije (15), povređene u saobraćajnoj nesreći, zabrinuti

Lj.P.

17. 11. 2022. u 16:02

U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći u noći između srede i četvrtka u Novom Sadu, na licu mesta poginuo je vozač automobila Muarem Bekajderi (35) iz novosadskog naselja Adice, dok je petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada, inače reprezentativka u savateu, zadobila teške povrede, ali njen život nije u opasnosti.

САМО ДА СЕ ОПОРАВИ: Познаници репрезентативке Србије (15), повређене у саобраћајној несрећи, забринути

FOTO.Lj.P.

Vozač „BMV-a“ novosadskih registarskih oznaka je na licu mesta podlegao povredama, dok je mlada sportistkinja zadržana u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine gde će biti operisana zbog povrede ruke.

Nepoznato je, međutim, kako se maloletnica našla u kolima sa sada pokojnim Muaremom. Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj tridesetpetogodišnjak je poznanik njene drugarice, sa kojom je ona bila to veče u gradu. Pretpostavlja se da su se u jednom momentu našli u istom društvu, i da je on ponudio da je preveze do kuće i da je ona pristala.

Saznanje da je u strahovitoj saobraćajnoj nesreći povređena mlada sportistkinja, uznemirila je njene poznanike i prijatelje, koji za nju imaju samo lepe reči. Jedan od poznanika kaže da je vrlo uspešna sportistkinja u svojoj kategoriji.

- Savateom se, koliko znam, bavi tri godine – kaže jedan poznanik devojčice. - Nastupa za reprezentaciju, želim joj da se brzo oporavi i da nastavi i dalje da se bavi sportom. Ona je lepo vaspitano dete, i čudno nam je otkud ona u kolima sa toliko starijim muškarcem.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom, a prema nezvaničnim saznanjima, kretao se neutvrđenim smerom, te je udario u drvo. Od siline udara automobil se gotovo prepolovio, pa su intervenisali i vatrogasci. Medicinska ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt tridesetpetogodišnjaka, dok je povređena tinejdžerka prevezena u dečju bolnicu.

Telo nastradalog je preneto u Institut za sudsku medicinu gde će se između ostalog uraditi i toksikološke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, što će dodatno pomoći u rasvetljavanju ove strašne nesreće.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)