DOKTOR UDARIO GLAVOM U CREP: Taksista iz Kikinde Petar B. tvrdi da je Stevan Krnić (29) pao i sam se povredio

R. Šegrt

01. 07. 2022. u 06:55

IAKO još nema zvaničnih informacija iz policije i tužilaštva o tome pod kojim je okolnostima u noći između subote i nedelje teško povređen lekar Opšte bolnice u Kikindi Stevan Krnić (34), sve dileme rešio je taksista Petar B., koji ga je pronašao kako leži na ulici.

ДОКТОР УДАРИО ГЛАВОМ У ЦРЕП: Таксиста из Кикинде Петар Б. тврди да је Стеван Крнић (29) пао и сам се повредио

Stevan Krnić, Foto "Fejsbuk"

Po izjavi taksiste, doktor nije pretučen, kako se sumnjalo, već je reč o nesrećnom slučaju, pošto je Krnić u alkoholisanom stanju pao na polomljen crep i tako zadobio povrede po licu.

Taksista je povređenog doktora zatekao u nedelju ujutro, oko dva sata, u Ulici Dimitrija Tucovića, u kojoj Krnić, inače, živi.

- Pronašao sam ga ispred kućnog broja 13, kako leži bez svesti. Glasno sam ga dozivao, nije reagovao. Onda sam ga malo lupkao po licu, ali opet se nije oglašavao. Uplašio sam se da je već mrtav, pa sam umesto broja Hitne službe 194, pozvao 193, a to su vatrogasci.

Njima sam sve objasnio, pa su oni pozvali Hitnu službu. Tek su oni uspeli da ga probude, a doktor nije mogao da govori, jer je bio pijan. Povredio se jer je pao i udario glavom na polomljeni crep. Od toga su mu povrede po licu. Telo mu je bilo okrenuto ka gradu, gledajući iz pravca kuće gde živi - svedoči, za "Novosti", Petar B., koji je izjavu dao i policiji.

Kako su "Novosti" prve pisale, doktor Stevan Krnić, specijalizant ginekologije Opšte bolnice u Kikindi, u subotu je bio na proslavi godišnjice mature. U nedelju ujutro pomoć mu je ukazana u kikindskoj bolnici, a nakon snimanja i dijagnostike je prebačen u Klinički centar Vojovodine u Novi Sad, gde je operisan i sada je u stabilnom stanju.

Krnić je nekim medijima priznao da je posle večere i slavlja u restoranu gde se okupila njegova generacija svratio još u dve kafane, a onda se uputio kući. Takođe je rekao da se ne seća kako je povređen i pod kojim okolnostima.

DOBAR, ALI I PROBLEMATIČAN

DOKTOR Stevan Krnić javnosti je poznat po pobedama u plivanju za Časni krst na Bogojavljenje. Uspešan plivač bio je u Kragujevcu, gde je studirao, u Kikindi, a jednom i u inostranstvu. Bavio se i boksom, kao i njegov otac. Međutim, poznat je i po incidentima.

- On je jako dobar čovek, predobar, i pametan je, ali ima veoma nezgodnu narav - kaže njegov kolega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024