MAJKA I SIN SE UTOPILI NA ADI? Izvučena dva tela, ostavili oproštajno pismo!

Novosti online

19. 06. 2022. u 22:56

NA Adi Ciganliji, kod jednog ugostiteljskog objekta, juče je isplivalo telo žene odevene u roze. Na istom mestu je ubrzo isplivalo još jedno telo, muškarca D.T (46). Nezvanično, reč je o majci i sinu.

МАЈКА И СИН СЕ УТОПИЛИ НА АДИ?  Извучена два тела, оставили опроштајно писмо!

D.N.

Kako se nezvanično saznaje, telo žene iz Save je izvučeno oko 12.30 sati, a dva sata kasnije i telo, kako se sumnja njenog sina.

- Tela su nađena juče i preneta su na Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio identitet ali i uzrok i vreme smrti. Prema dosadašnjim informacijama, pretpostvalja se da da je reč o majci i sinu . rekao je izvor.

Slučaj je preuzela Policijska stanica Čukarica koja je pronalaskom tela pokrenula istragu.

- Navodno majka i sin su ostavili oproštajno pismo. Međutim, šta se tačno i kako dogodilo kao i o kome je tačno reč biće utvrđeno istragom koja je u toku - dodao je sagovornik.

Telo žene izvučeno je juče iz Save na Obrenovačkom drumu u Makišu, a taman je policija završavala uviđaj prijavljeno je da je još jedno telo zakačeno za splav u blizini.

BONUS VIDEO - RUSKINjA POGINULA U MELENCIMA: Pijani i drogirani meštanin zakucao se u njen auto na semaforu

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo