DETALJI NESREĆE KOD ŠAPCA: Dva mladića nastradala u sudaru, istraga u toku

31. 03. 2022. u 10:18

DVE osobe poginule su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Vladimiraca.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ КОД ШАПЦА: Два младића настрадала у судару, истрага у току

Foto: D. Balšić

U teškom udesu na drumu Šabac—Obrenovac, kod vladimiračkog sela Trbušac, koji se dogodio u četvrtak oko 22.30, dvoje ljudi je poginulo, a dvoje teško povređeno, potvrdio nam je Aleksandar Počuča, portparol PU Šabac.

Došlo je do sudara dva automobila, jednog koji je išao iz pravca Obrenovca ka Šapcu, u kom je bilo troje ljudi, i drugog, koji se kretao iz Šapca ka Obrenovcu. Smrtno je stradao vozač automobila koji je dolazio iz pravca Obrenovca D. Đ. (34) i njegov suvozač S. B. (25), a povređen je D. Š. (20) koji je bio na zadnjem sedištu.

Teške povrede dobio je i vozač automobila koji je dolazio iz prava Šapca N. B. Tek posle urađenog uviđaja, veštačenja i eventualnih svedočenja biće jasno kako je došlo do ove tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, do nezgode je došlo kada je vozilo koje se kretalo iz pravca Obrenovca prešlo na suprotnu stranu i direktno udarilo u automobil koji je išao iz pravca Šapca. Uviđaj su obavili pripadnici policije i javni tužilac. Uzroci nezgode biće utvrđeni istragom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)