DAN ŽALOSTI U VALJEVU: Grad žali zbog pogibije troje mladih u saobraćajnoj nesreći u Draginju (VIDEO)

B. P.

29. 12. 2021. u 09:08

NA području grada Valjeva danas je proglašen Dan žalosti, povodom pogibije troje mladih u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak, kasno popodne, u selu Draginju kod Šapca.

ДАН ЖАЛОСТИ У ВАЉЕВУ: Град жали због погибије троје младих у саобраћајној несрећи у Драгињу (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Tada su na mestu nastradali N. A. (20) iz Osečine, njegova devojka I. M. (20) iz Valjeva i njihov drug O. P. (21), takođe iz grada na Kolubari.

Prema nezvaničnim informacijama, “pežo 307”, kojim je upravljao N. A., iznenada je skrenuo na suprotnu kolovoznu traku, na magistralnom putu Šabac—Valjevo i direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio u susret. Automobil se kretao iz pravca Šapca ka Valjevu.

 

- Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i svi njegovi saradnici izražavaju duboko saučešće porodicama poginulih mladih ljudi iz Valjeva i Osečine – saopšteno je iz Gradske uprave. - Dan žalosti biće obeležen spuštanjem zastava na pola koplja na svim ustanovama čiji je osnivač grad Valjevo, zabranjeno je emitovanje muzike i zabavnih sadržaja u javnim objektima, sportske manifestacije će počinjati minutom ćutanja zbog pogibije troje mladih.

Datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

BONUS VIDEO: SAHRANA KIKE ĐUKIĆ: Porodica i prijatelji ispraćaju jutjuberku na večni počinak

 

                                  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika