BILA JE PREDAN RADNIK, DOBRA MAJKA: U nesreći kod Pirota poginula Lalka Ćirić (36) - nekadašnja pomoćnica gradonačelnika

V.Ć.

01. 12. 2021. u 10:48

U SAOBRAĆAJNOJ nezgodi koja se desila 30. novembra u večernjim časovima kod pirotskog sela Blato poginula je Lalka Ćirić (36), radnica Gradske uprave u Pirotu i nekadašnja pomoćnica gradonačelnika.

БИЛА ЈЕ ПРЕДАН РАДНИК, ДОБРА МАЈКА: У несрећи код Пирота погинула Лалка Ћирић (36) - некадашња помоћница градоначелника

Foto: Privatna arhiva

Ovim povodom oglasio se kabinet gradonačelnika Vladana Vasića, koji u svom saopštenju navodi da je vest o smrti Ćirićeve duboko potresla i zatekla sve koji su je znali.

- Delili smo zajedno iste snove i vrednosti o boljem i lepšem životu u Pirotu. Ovom prilikom izražavamo najdublje saučešće njenoj porodici, prijateljima i kolegama. Lalka Ćirić je supruga, majka i radnica ostvarena u poslu. Na poziciji pomoćnice gradonačelnika bila je od 27. decembra 2018. do 20. avgusta 2020. godine, kada je imenovana za člana Gradskog veća. Bila je dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije. Svi zaposleni u Gradskoj upravi pamtiće je kao dobru i posvećenu osobu. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni - navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika Pirota.

Ćirićeva je jedno vreme u Gradskoj upravi bila zadužena za saradnju sa predsednicima mesnih zajednica, koji za nju imaju samo reči hvale jer je potpuno razumela probleme u selima i nesebično pomagala.

Kako smo o saobraćajnoj nesreći izveštavali, na Ćirićevu koja se kretala putem naletelo je vozilo i udarilo je. Vozač je pozvao policiju, obavestio o nesreći i sačekao patrolu i istražne organe. U toku je istraga, nakon čega će se znati pojedinosti ove nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)