ČULI SU SE KRICI PROLAZNIKA: Kamion pregazio ženu u Leskovcu, očevidac užasnut ispričao - Povukao ju je, pa prešao preko nje!

Novosti online

12. 11. 2021. u 00:47

ŽENA koja je vozila bicikl i čiji identitet još nije utvrđen poginula je u četvrtak oko 17.15 sati na raskrsnici sa semaforima Svetoilijske i Ulice Miloša Obilića, kada ju je zakačio teretnjak beogradskih registarskih oznaka, a potom je, kako tvrde pojedini okupljeni Leskovčani, pregazio.

ЧУЛИ СУ СЕ КРИЦИ ПРОЛАЗНИКА: Камион прегазио жену у Лесковцу, очевидац ужаснут испричао - Повукао ју је, па прешао преко ње!

Foto: Depositphotos

U policiji su rekli da se tragedija desila u 17.15 sati.

- Došlo je do kontakta između kamiona i vozača bicikla i tom prilikom je stradala žena i to se desilo kada je vozač kamiona skretao u Ulicu Miloša Obilića - kaže Marija Sokolović, PR Policijske uprave u Leskovcu.

Žena je izdahnula u kolima hitne pomoći.

- Na licu mesta je davala znake života, čovek koji je tu prolazio joj je držao glavu i hrabrio je da izdrži, a onda je došla hitna pomoć - priča jedan od prodavaca u obližnjoj prodavnici, koji kaže da je čuo samo jak udarac i da je istrčao na ulicu.

- Čuo sam užasne krike prolaznika - dodaje.

Njegov drug tvrdi da je, navodno, video da je kamion povukao ženu na biciklu za sobom i da je potom pregazio sa sva četiri točka.

- Prizor je bio jeziv - tvrdi.

Na licu mesta je izvršen uviđaj. Kamion, za koji nam je rečeno da je vlasništvo leskovačkog preduzeća, stoji uz trotoar leve strane od raskrsnice prema mostu na Veternici, a pored njegovog desnog točka je smrskani bicikl.

Na toj raskrsnici često dolazi do nezgoda, ali je ovo je prvi slučaj sa kobnim ishodom.

BONUS VIDEO - POTRESNO: Ispovest porodice devojke koja je sinoć poginula u saobraćajnoj nesreći u Zemun polju

(Jugmedia)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)