TININOJ PORODICI POMOĆ STIŽE SA SVIH STRANA: Za kratko vreme prikupljena velika suma novca za sahranu Srpkinje koja je stradala u Americi

Novosti onlajn

08. 11. 2021. u 10:35

PORODICA Tine Tintor, Srpkinje koja je 2. novembra stradala u stravičnoj nesreći u Las Vegasu, pokrenula je "GoFundMe" stranicu kako bi se skupio novac za njenu sahranu.

ТИНИНОЈ ПОРОДИЦИ ПОМОЋ СТИЖЕ СА СВИХ СТРАНА: За кратко време прикупљена велика сума новца за сахрану Српкиње која је страдала у Америци

Foto: Clark County Detention Center via AP/Tviter/@surendipity13/@8NewsNow

Cilj je bio da se prikupi 7.000 dolara, ali je na račun za kratko vreme leglo više od 90.000 dolara.

Stranica je otvorena u nedelju, a za kratko vreme više od 2.300 donatora priteklo je u pomoć ožalošćenoj porodici mlade devojke, koja je stradala kada je američka NFL zvezda naletela na njen automobil pri velikoj brzini.

- Naša porodica je veoma zahvalna za svu ljubav i podršku koju ste nam pružili. Mnogi ljudi su nas pitali o "GoFundMe" stranici, pošto postoji mogućnost da su napravljene i druge stranice na Tinino ime. To nismo mi uradili. Ova stranica je jedina koju vodi porodica, i vaše donacije biće iskorišćene da se pokriju troškovi sahrane - navodi se u opisu stranice čiji je administrator Tinin brat Đorđe.

Kako se navodi na stranici, život porodice je zauvek promenjen otkako su Tina i njen pas Maks stradali 2. novembra.

- Oni koji su poznavali Tinu znaju da je bila divna duša, puna ljubavi, i da je uvek druge stavljala ispred sebe. Bilo da vas je poznavala ili ne, Tina je bila takva da bi vam dala hranu sa svog stola, samo da ne budete gladni. Ona je svima bila rame za plakanje, uvek je bila tu da sasluša, bila je ona koja će se nasmejati čak i kad ispričate loš vic. Od srca se zahvaljujemo i cenimo vašu podršku - stoji u objavi na stranici.

Podsetimo, mlada Srpkinja preminula je kada je u njen automobil udario američki ragbista Henri Rags pri brzini od skoro 250 kilometara na sat.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

SNIMAK SA MESTA PUCNjAVE U NOVOM SADU: Ranjen policijski inspektor, traga se za napadačem

(Teleraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave