"ODLETELA JE I PALA, MISLIO SAM DA JE GOTOVO": Potresna ispovest oca devojčice koju je u Zemunu udario autobus

Novosti online

26. 09. 2021. u 14:26

DOK sam joj prilazio, ona je nepomično ležala, nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo - ovako priča otac devojčice T. T. koja je povređena u nesreći koja se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu, kada je gradski autobus sa linije 45 uleteo u dečije igralište.

ОДЛЕТЕЛА ЈЕ И ПАЛА, МИСЛИО САМ ДА ЈЕ ГОТОВО: Потресна исповест оца девојчице коју је у Земуну ударио аутобус

Foto: D. Milovanović

-Devojčica je dobro, ide na bolje. Imala je hematom na glavici, ali to je splasnulo. Noga joj je operisana, rečeno nam je da će brže da zaraste rana jer je mala. Kod odraslih treba više vremena za oporavak. Mislim da će se ona izvući - priča otac devojčice, a zatim objašnjava šta se dogodilo u trenuku nesreće.

- Ja sam bio tu kada se to dogodilo. Ono što mogu da kažem jeste da on nije kočio, izgledalo je kao da je ubrzavao. Tek na polovini ulice sam shvatio šta će da se dogodi. Vozač je uleteo u igralište i udario u nju sa strane. Ona je odletela i pala na zemlju. Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala. Nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo.

Otac devojčice navodi da mu je u pomoć pritekao komšija koji ga je odmah odvezao u najbližu bolnicu.

- Čovek koji je bio u blizini me je odvezao do KBC Zemun. Oni su nas odmah dočekali dole i pružili prvu pomoć. Sve je bilo brzo i efikasno na čemu sam im zahvalan. Potom smo otišli u Urgentni, pa dalje u Tiršovu - rekao je otac devojčice za Blic.

Kako saznajemo u Trećem osnovnom tužilaštvu saslušan je vozač Dragomir H.

On je kako nezvanično saznajemo u svojoj odbrani izjavio da samo što je seo za volan i prešao 100-150 metara iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do saobraćajne nezgode.

Trenutno se čaka odluka suda o predlogu Tužilaštva o određivanju pritvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)