POZNATO STANJE MLADIĆA POVREĐENIH U KRUŠEVCU: Jedan zadržan u kruševačkoj bolnici - drugi prebačen u Klinički centar Niš

S.BABOVIĆ

12. 08. 2021. u 09:59

DVA lica koja su povređena u udesu dva putnička vozila “alfa romeo” i “škoda” kruševačkih registracija, koji se sinoć oko 22,30 dogodio na Bruskom putu na izlazu iz Kruševca su u stabilnom stanju, a jedno od njih upućeno je na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

ПОЗНАТО СТАЊЕ МЛАДИЋА ПОВРЕЂЕНИХ У КРУШЕВЦУ: Један задржан у крушевачкој болници - други пребачен у Клинички центар Ниш

Foto: Novosti

Prema poslednjim informacijama, saputnik poginulog N.Ć.(20) iz “alfe” zadobio je povrede glave, odnosno sinusa i nosa, kao i nagnečenje grudnog koša.

Vozač “škode” je u saobraćajnoj nezgodi prošao sa povredama potkolenice i ključne kosti, zadržan je lečenju u Opštoj bolnici Kruševac.

Foto: Novosti

Mesto nesreće, Kruševac

Kako su “Novosti” ranije objavile, hitna pomoć reagovala je brzo, povređene prebacila do kruševačke bolnice.

Na žalost, uprkos svim pokušajima lekara da spasu mladića iz Blaca reanimacijom nisu dali rezultata. Prema saznanjima “Novosti” na licu mesta intervenisala su i četiri vatrogasca-spasioca sa dva vatrogasna vozila i opremom.


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!