FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE U KRUŠEVCU: Mladić poginuo u teškom udesu - automobil prevrnut na krov i potpuno smrskan (FOTO)

S.BABOVIĆ

12. 08. 2021. u 08:06

MLADIĆ od 20 godina poginuo je u teškom sudaru dva putnička vozila “alfa romeo” i “škoda” kruševačkih registracija, koji se sinoć oko 22,30 dogodio na Bruskom putu na izlazu iz Kruševca.

ФОТОГРАФИЈЕ СА МЕСТА НЕСРЕЋЕ У КРУШЕВЦУ: Младић погинуо у тешком удесу - аутомобил преврнут на кров и потпуно смрскан (ФОТО)

Foto: Novosti

Prema nezvaničnim informacijama, u saobraćajnoj nezgodi povređena su još dva lica, vozač “škode”, kao i lice iz vozila “alfa romeo”, gde se i nalazio dvadesetogodišnjak koji je povredama podlegao u bolnici.

Foto: Novosti

Ekipa hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, kao i pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice čije je sedište nedaleko od mesta nesreće.

Foto: Novosti

U udesu je velika materijalna šteta nastala na “alfa romeu”, koji je nakon kontakta sa škodom kod raskrsnice za naseljeno mesto Mudrakovac, udario u znak za pešački prelaz i prevrnuo na krov pored stuba ulične rasvete.

Tačan uzrok udesa se utvrđuje, uviđaj je potrajao do kasno u noć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)