AUTO NALETEO NA BRANISLAVU (45): Ovo je Kikinđanka koja je poginula u Baru (FOTO)

R. Š.

26. 07. 2021. u 14:48

DRŽAVLjANKA Srbije (45) iz Kikinde poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se u noći između nedelje i ponedeljka dogodila u Crnoj Gori, u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

АУТО НАЛЕТЕО НА БРАНИСЛАВУ (45): Ово је Кикинђанка која је погинула у Бару  (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Kako su “Novosti” saznale, život na moru izgubila je Branislava K., trgovkinja koja je rodom iz Ruskog Sela, ali se s porodicom pre nekoliko godina preselila u Kikindu. Radila je kao trgovac. Ova mlada i lepa žena, poznata Kikinđanima kao vrlo profesionalna, uslužna i ljubazna prodavačica, iza sebe je ostavila muža i dvojicu odraslih sinova. Na moru je bila s prijateljicama.

Kako su javili crnogorski mediji, nesreća se dogodila oko 23.40 sata, kada je ženu, koja se kretala pešice, udarilo putničko vozilo, nakon čega je hitno prevezena u Opštu bolnicu Bar, gde je preminula, prenela je RTCG.

Kako navodi Portal Bar, očevici su rekli da je vozač BMW-a, pokušavajući da izbegne pešaka, udario u zid objekta pored magistrale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (5)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima