TUŽILAŠTVO TRAŽI SNIMKE NESREĆE: Oglasili se nakon hapšenja vozača koji je pregazio decu na Karaburmi, pa pobegao

J. D. Lj.

19. 07. 2021. u 15:18

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu se oglasilo nakon hapšenja vozača L.G. koji je sinoć udario dva dečaka u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi.

ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ СНИМКЕ НЕСРЕЋЕ: Огласили се након хапшења возача који је прегазио децу на Карабурми, па побегао

Foto: M.S.

- Vezano za događaja od dana 18.07.2021. godine kada je NN lice upravljajući putničkim vozilom u ul. Marijane Gregoran kod kućnog broja 50 na obeleženom pešačkom prelazu oborilo dva pešaka i napustilo lice mesta, usled čega su deca S.B. (2011.) i L.B. (2016.) zadobili teške telesne povrede, dežurni zamenik javnog tužioca je nakon nezgode i preduzetog uviđaja naložio policijskim službenicima da pribave video zapise sa objekta u blizini mesta gde se dogodila nezgoda, kao i iz ulica gde je NN lice nastavilo kretanje, kako bi se utvrdila marka vozila kojim je upravljao, registarske oznake, lični podaci za vlasnika vozila i identitet lica koje je tom prilikom upravljalo vozilom - piše u saopštenju.

Iz Tužilaštva ističu da će u zakonskom koru saslušati osumnjičenog nakon čega će odlučiti da li će Prvom osnovnom sudu u Beogradu podneti predlog za određivanje pritvora prema L.G., nakon čega će postupajući zamenik javnog tužioca ispitati oštećene i svedoke, odrediti neophodna veštačenja i to medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio stepen povreda koje su zadobili oštećeni, kao i saobraćajno tehničko veštačenje radi određivanja prostorno – vremenske analize predmetne saobraćajne nezgode i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nezgoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)