POŽAR U SILBAŠU: Zapalili se objekti za proizvodnju čačkalica

Novosti online

06. 07. 2021. u 12:55

U TOKU prepodneva izbio je požar u objektima za proizvodnju čačkalica u Ulici Svetosavska 84 u Silbašu.

ПОЖАР У СИЛБАШУ: Запалили се објекти за производњу чачкалица

Foto: I.M.

Na lice mesta poslata su tri vatrogasna vozila iz Bačke Palanke sa četiri vatrogasaca i jedno vozilo iz Bačkog Petrovca sa jednim vatrogascem.

Dolaskom u 12 časova ustanovljeno je da gore montažni objekti na dva placa ukupne površine oko 500 m2. Na intervenciji su i vatrogasne službe iz Silbaša i Pivnice sa četiri vatrogasca i dva vozila.

Požar je lokalizovan, sprečeno je da se požar prenese na dve stambene kuće. Nema povređenih lica.
---

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar