UBIJENI GAVIN I NJEGOVA DEVOJKA SE POSVAĐALI PRED USKRS: Novi detalji strašnog ubistva - evo šta je partnerka stradalog rekla policiji

Z.U.

05. 05. 2021. u 16:03

EMOTIVNA partnerka ubijenog američkog državljanina državljanina Gavina Glima (54), Danijela D. prijavila je njegov nestanak 1. maja uveče.

УБИЈЕНИ ГАВИН И ЊЕГОВА ДЕВОЈКА СЕ ПОСВАЂАЛИ ПРЕД УСКРС: Нови детаљи страшног убиства - ево шта је партнерка страдалог рекла полицији

Foto: Z.U/Novosti

Ona je policiji objasnila da su se njih dvoje posvađali u subotu ujutru i da je on sa koferom napustio stan u kom su živeli.

Ispričala je inspektorima i da je Glim u Srbiju stigao u decembru, da je najčešće boravio kod nje, ali je znao i da iznajmi sobu u nekom od beogradskih hostela.

Glim je pronađen mrtav u kući jednog od osumnjičenih za njegovo ubistvo, na Zvezdari. NJegov kofer je nađen juče popodne u Ulici Strahinjića Bana.

Osumnjičena trojka će sutra biti privedena u Više javno tužilaštvo u Beogradu, a terete se da su počinili krivično delo teško ubistvo. Kako se sumnja oni su Amerikanca pretukli na smrt u noći između 3. i 4. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)