RASVETLJENO RAZBOJNIŠTVO OD PRE 12 GODINA: Osumnjičeni upali u kuću, maltretirali stariji bračni par, muškarac preminuo

J.I.

27. 04. 2021. u 10:13

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, upornim radom, rasvetlili su razbojništvo počinjeno pre 12 godina i uhapsili S. T. (42) i B. T. (38) iz Zaječara, kao i D. M. (35) i S. D. (39) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

РАСВЕТЉЕНО РАЗБОЈНИШТВО ОД ПРЕ 12 ГОДИНА: Осумњичени упали у кућу, малтретирали старији брачни пар, мушкарац преминуо

Foto: Ilustracija/D. N.

Oni se sumnjiče da su sa još jednim muškarcem iz Kruševca, za kojim policija intenzivno traga, po prethodnom dogovoru, u noći između 4. i 5. januara 2009. godine, ušli u dvorište sedamdesetjednogodišnjeg muškarca i njegove sedamdesetčetvorogodišnje supruge, lancem zadavili njihovog psa i kroz prozor provalili u kuću.

Bračni par su potom, kako se sumnja, vezali i maltretirali, tražeći im novac i dragocenosti.

Sedamdesetjednogodišnji muškarac je tada prestao da daje znake života, a njih petorica su, kako se sumnja, nastavili premetačinu po kući i u dušeku, koji su rasekli nožem, našli zlatni nakit i 9.000 evra, nakon čega su pobegli.

Obdukcijom je utvrđeno da je vlasnik kuće preminuo od srčanog udara.

Sudija za prethodni postupak je S. T, B. T. i D. M, na predlog višeg javnog tužioca u Smederevu, odredio pritvor do 30 dana, dok će S. D, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima