"IZLOMILI SU STAKLA I UDARALI AUTOMOBIL SEKIRAMA": Uništena kola učitelja folklora osumnjičenog za pedofiliju

Novosti online

15. 04. 2021. u 15:02

AUTOMOBIL D. N. (58), instruktora folklora iz Ostružnice, koji je osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad dvanaestogodišnjom devojčicom, sinoć je demoliran ispred njegove porodične kuće.

ИЗЛОМИЛИ СУ СТАКЛА И УДАРАЛИ АУТОМОБИЛ СЕКИРАМА: Уништена кола учитеља фолклора осумњиченог за педофилију

Foto: Fejsbuk

Oko 22 časa, za sada, nepoznati počinioci došli su ispred kuće, u kojoj instruktor živi sa ocem, koji se u tom trenutku nalazio u kući, oštetili su auto i izlomili stakla na njemu.

Prema rečima komšija, nekoliko napadača sekirom je udaralo po automobilu.

- Bilo je oko 10 sati kad se začula buka. Izlomili su stakla, a onda su sekirama udarali po automobilu. Auto su prekrili, ali vide se tragovi od udaranja sekirom sa leve strane - kaže jedan od komšija.

Prema njihovim rečima, policija je došla nakon napada i izvršila uviđaj.

Ko je počinilac, kažu, ne znaju, ali isto tako navode i da ih ne čudi ovaj potez, jer je događaj izazvao veliki gnev među meštanima Ostružnice i neko je na ovakav način želeo da iskaže šta misli o delu za koje je D. N. osumnjičen.

- Mogao bi da bude bilo ko. Pa samo prođite kroz ulicu, čućete svuda "treba ga prebiti, treba mu uraditi ovo ili ono". LJudi su ogorčeni, ne mogu da veruju. Pa on je 25 godina radio sa tom decom u Kulturno-umetničkom društvu i sad tako da se desi. Sad svi sumnjaju u to da je ovo jedino delo, da nije prvi put tako nešto uradio, a već ima priča i o ranijim njegovim ispadima, pa možda je neko i od njih, neko iz porodica devojčica koje su se ranije žalile - kažu meštani.

Tragovi napada vide se i danas, oko izlupanog automobila po čitavom dvorištu su izmrvljeni komadi stakla. A iz kuće više ne izlazi njegov otac i ne oglašava se, iako je juče govorio za novinare.

Podsećamo, on je na saslušanju negirao delo, ali mu je na predlog Tužilaštva sud odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti delo i uticati na svedoke.

Kako se sumnja, D. N. je u ponedeljak uveo devojčicu u službene prostorije KUD "Milorad Pantić", a onda joj je povukao majicu i dodirivao joj grudi, da bi zatim pokušao da je poljubi u usta.

Drugarice prestravljene devojčice su naišle, pa je D. N. pustio da izađe. Ona je sve ispričala majci koja je pozvala policiju, a D. N. je odmah uhapšen.

Sumnja se da je D. N. u više navrata i u protekle dve godine ovoj devojčici isto radio.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika