OPLJAČKALI ČOVEKA KAD JE PODIGAO PARE IZ KLADIONICE: Tužilaštvo traži da se petorica okrivljenih osude za razbojništvo

J.D.Lj.

05. 04. 2024. u 17:07

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv A.P. (23), M.V. (20), P.B. (17), R.A.(19) i C.J. (22) zbog sumnje da su kao sa izvršioci izvršili razbojništvo.

ОПЉАЧКАЛИ ЧОВЕКА КАД ЈЕ ПОДИГАО ПАРЕ ИЗ КЛАДИОНИЦЕ: Тужилаштво тражи да се петорица окривљених осуде за разбојништво

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 Oni su 1.oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru, u Novom Beogradu, upotrebom sile od oštećenog oduzeli 750.000 dinara, a u nameri da prisvajanjem novca sebi pribave protivpravnu imovinsku korist.

To su učinili tako što su sačekali da oštećeni podigne novac koji je dobio na kladionici, te su mu A.P. i C.J. prišli, više puta ga udarili pesnicom u predelu glave i zahtevali da im preda pare koje je imao kod sebe.Tom prilikom je A.P. u rukama držao i čekić i njime oštećenog udarao po leđima, dok su se ostali nalazili u neposrednoj blizini mesta izvršenja dela i čekali da ih C.J. pozove kako bi sakrili novac.

Tužilaštvo je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu prema A.P. i C.J. produži mere zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora, te da sve okrivljene, nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza oglasi krivima i osudi po zakonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)