DEVOJKE TVRDE DA SU SAMO MASIRALE: Saslušane potencijalne žrtve u istrazi protiv braće Panić

S. J. M.

27. 03. 2024. u 16:00

DEVOJKA za koju se smatra da je potencijalna žrtva trgovine ljudima u istrazi koja se vodi protiv braće Uroša i Miloša Panića, kako saznajemo saslušana je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu.

ДЕВОЈКЕ ТВРДЕ ДА СУ САМО МАСИРАЛЕ: Саслушане потенцијалне жртве у истрази против браће Панић

Foto: instagram

Prema nezvaničnim informacijama ona je kazala da se nije bavila prostitucijom, već masažom klijenata i da je ona kontaktirala braću, jer joj je trebao posao.

Centar za zaštitu žrtava trgovine ljudima ovu ženu je označio kao potencijalnu žrtvu, pa je tužilaštvo za sada ovaj slučaj kvalifikovalo kao trgovunu ljudima. Ona je navodno i samohrana majka, koja je bila u teškoj materijalnoj situaciji i trebao joj je posao, pa je time bila laka meta za iskorišćavanje.

Osim za ovo krivično delo braća Panić se sumnjiče da su navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih žena drugim osobama radi prostitucije, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce.

Prethodnih dana kako saznajemo saslušane su i druge devojke i sve su navodno tvrdile da nisu pružale seksualne usluge, već samo masažu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je i finansijsku istragu protiv braće s obzirom da se javno na društvenim mrežama hvale bogatstvom koje imaju.

Kako saznajemo vrlo je moguće da se njih dvojice predaju u narednom periodu. Navodno se nalaze u Hrvatskoj.

Uz njih zbog sumnje da su učestvovali u organizovanju prostitucije uhapšeni su njihov prijatelj Vuk Stankvić i Urošev kum Ivan Zajelac, koji se nalaze u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!