FUDBALER NEGIRA KRIVICU: Tužilaštvo predložilo pritvor za osumnjičenog za napad na Nemanju Bjelicu

N.B.

05. 02. 2024. u 14:10

FUDBALER Nikola Petković, osumnjičen da je 3. februara u dečjoj igraonici tržnog centra "Galerija", u Ulici Vudroa Vilsona 12, verbalno napao i sa makazama u ruci pretio košarkašu Nemanji Bjelici da će napasti njega i članove njegove porodice, negirao je danas pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu ove tvrdnje.

ФУДБАЛЕР НЕГИРА КРИВИЦУ: Тужилаштво предложило притвор за осумњиченог за напад на Немању Бјелицу

Foto: Evroliga

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, nadležnom sudu je podnet predlog da se Petkoviću odredi pritvor, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke. Prijavom mu se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

U daljem toku dokaznog postupka u Tužilaštvu će biti saslušan Bjelica, kao i drugi potencijalni svedoci, a pribaviće se i snimci sa sigurnosnih kamera. Nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja, biće doneta odluka o daljem postupanju.

Na snimku, koji je danas objavljen na pojedinim portalima, vidi se da Bjelica sedi sam za stolom, kada mu prilazi osumnjičeni i počinje da mu se unosi u lice, nešto mu govoreći. Prema nezvaničnim informacijama, navodno mu je, psujući i preteći, između ostalog rekao: "Iseliću te u Prigrevicu". Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, kako se tvrdi, uzeo makaze i zatim i njima pripretio Bjelici "da će da ga izbode".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)