SRPKINJA OBIJALA AUTOMOBILE PO ITALIJI: Mlada žena bila na poternici, policija je odmah privela

Novosti onlajn

08. 09. 2023. u 12:15

Državljanka Srbije (27) uhapšena je juče ujutru u okolini Milana zbog sumnje da je obijala automobile na jednom parkingu, a kada ju je policija primetila odmah su joj stavili lisice i odveli u stanicu. Daljom obradom uhapšene utvrđeno je da je ona na poternici, jer mora da odsluži zatvorsku kaznu od dve i po godine.

СРПКИЊА ОБИЈАЛА АУТОМОБИЛЕ ПО ИТАЛИЈИ: Млада жена била на потерници, полиција је одмах привела

Foto: Printskrin Youtube

- Sve je počelo kada su policajci juče ujutru ptrolirali osetljivim područjem na teritoriji Lenjana. Agenti su primetili mladu ženu, kasnije se ispostavilo da je srpske nacionalnosti, koja je oprezno lutala među parkiranim automobilima gledajući okolo. Pošto su shvatili namere žene, policajci su odlučili da izvrše proveru, uprkos pokušajima mlade žene da se sakrije među parkiranim vozilima kako bi izbegla proveru - piše italijanski portal Il Giorno.

Kako dalje navode, žena, koja nije imala dokumenata, odvedena je u policijsku stanicu u Via Gilardeli radi neophodnih provera koje su imale za cilj pre svega da se razjasni njen identitet.

- U međuvremenu su policajci kod mlade žene pronašli i dva šrafcigera i ključ, koji su potom zaplenjeni, što predstavlja alat za provalu. Nakon što su istrage završene, koje su omogućile utvrđivanje identiteta žene, konačno se ispostavilo da je protiv 27-godišnjakinje u toku naredba za hapšenje koju je izdalo javno tužilaštvo u La Speciji, a koja joj predviđa zatvorsku kaznu za dve i po godine, takođe zbog krađe - dodali su.

Mlada srpska državljanka je zbog toga odvedena u zatvor San Vitore u Milanu na izdržavanje kazne.

(Kurir) 

BONUS VIDEO: OPOZICIJA NAPALA BAKARECA: Snimak iz Skupštine Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)