PIJANA TUKLA MAJKU, SINA I NASRNULA I NA POLICAJCA: Tužilaštvo traži pritvor za Đ. B. (45) iz Kaluđerice

J.D.Lj.

31. 05. 2023. u 14:28

U Drugo javno tužilaštvo u Beogradu danas je privedena Đ. B. (45) koja je uhapšena jer je, u ponedeljak, u porodičnoj kući u Kaluđerici, pod dejstvom alkohola, vređala, a potom udarila majku i sina.

ПИЈАНА ТУКЛА МАЈКУ, СИНА И НАСРНУЛА И НА ПОЛИЦАЈЦА: Тужилаштво тражи притвор за Ђ. Б. (45) из Калуђерице

Foto N. Skenderija

Đ. B. se u Tužilaštvu branila tvrdnjom da je bila pod dejstvom alkohola i nije znala šta radi, te joj je, navodno, žao zbog svega što je učinila.

Inače, nasilje u porodici prijavio je njen sin nadležnim organima, tvrdeći da njegova majka maltretira njega i baku. A Đ. B. je prilikom privođenja - napala i policajca!

Njoj se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici i napad na službeno lice.

Nakon saslušanja, Tužilaštvo je tražilo da za Đ. B. sud odredi pritvor kako boravkom na slobodi ne bi ponovila delo i uticala na oštećene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima