STRAVIČNI DETALJI KRVAVOG PIRA KOD ZRENJANINA: Osumnjičeni dečak dao šokantan odgovor zašto je ovo uradio

Tanjug

14. 05. 2023. u 14:16

DEČAK (13) osumnjičen da je sekirom i nožem teško povredio tinejdžera M. S. (17) i njegovu majku V. S. (57) u mestu Radojevo kod Nove Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ КРВАВОГ ПИРА КОД ЗРЕЊАНИНА: Осумњичени дечак  дао шокантан одговор зашто је ово урадио

Foto Fejsbuk

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloletnik dograbio je sekiru i nož i izbo M.S. po stomaku, a njegovu majku V.S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

- Nakon privođenja, osumnjičeni maloletnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dečak je samo odmahivao glavom - kaže dobro obavešten izvor za medije.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila oca osumnjičenog dečaka (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloletnog lica.

- Na kratko je privedena i majka dečaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podneta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode - navodi izvor.

Podsetimo trinaestogodišnji dečak, sekirom i nožem, teško je povredio tinejdžera M. S., sa kojim se družio, i njegovu majku V. S. Povređeni dečak uspeo je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji.

(Informer)

BONUS VIDEO: TRENUTAK PADA HELIKOPTERA - U regionu Brijanska srušile se četiri letelice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!