UHAPŠEN OTAC DEČAKA KOJI JE POKUŠAO DA IZVRŠI UBISTVO: Tinejdžer sekirom napao poznanike, ženu udario sekirom, sina joj izbo nožem

Novosti online

14. 05. 2023. u 11:52

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu nadležnog tužilaštva, uhapsili su i odredili meru zadržavanja do 48 časova K. L. (31) iz okoline Nove Crnje, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

УХАПШЕН ОТАЦ ДЕЧАКА КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА ИЗВРШИ УБИСТВО: Тинејџер секиром напао познанике, жену ударио секиром, сина јој избо ножем

Foto B. G.

Sumnja da  se je njegov sin (13) noćas u naseljenom mestu u okolini Nove Crnje, sekirom i nožem ranio pedesetsedmogodišnju ženu i njenog sedamnaestogodišnjeg sina, nanevši im teške telesne povrede opasne po život. Trinaestogodišnji maloletnik je doveden u prostorije policije i dalji rad na ovom slučaju je u toku.

Napad se dogodio u Radojevo u opštini Nova Crnja  kadaje  trinaestogodišnj dečak sekirom i nožem napao pedesetsedmogodišnju ženu i njenog maloletnog, sedamnaeatogodišnjeg, sina.

Majka (57) je sekirom zadobila povrede po glavi i hitno je prebačena u Klinički centar Vojvodine, dok je sin (17) zadobio više uboda nožem u predelu grudi i sekirom u predelu glave i lekari mu se bore za život.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Kuća u kojoj je dečak (13) sekirom napao majku i sina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)