UHAPŠEN MLADIĆ KOJI JE NAPAO EKIPU TV PRVE NA ADI: Za napadačem na novinare RTS u Zemunu se i dalje traga

Tanjug

01. 05. 2023. u 18:08

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Čukarica, uhapsili su N.J. (2002) zbog sumnje da je danas na Adi Ciganliji napao i pretio novinarskoj ekipi Prva TV, saopšteno je iz MUP-a.

УХАПШЕН МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ НАПАО ЕКИПУ ТВ ПРВЕ НА АДИ: За нападачем на новинаре РТС у Земуну се и даље трага

D.N.

On se tereti da je, tokom snimanja priloga za ovu televiziju, prišao TV ekipi i krenuo da kamermana ubode viljuškom za roštilj. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Takođe, danas oko podneva u Prvomajskoj ulici u Zemunu, muška osoba napala je novinarsku ekipu RTS, tako što ih je vređao i pretio im, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policijski službenici PS Zemun intenzivno rade na identifikaciji i pronalsku počinioca ovog napada. 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na novinare RTS  i Prva TV i naglasio da su nedopustivi bilo kakvi napadi na novinarske ekipe, kao i da će policija odlučno reagovati na svaki napad i pretnju novinarima, dodaje se u saopštenju. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!