U FOKUSU PREDMETI KOJI SE ODNOSE NA KRIPTOVANU TELEFONIJU: Tužilac Nenadić na skupu posvećenom borbi protiv organizovanog kriminala

N.B.

27. 04. 2023. u 15:56

TUŽILAC za organizovani kriminal Srbije Mladen Nenadić učestvuje na dvodnevnom međunarodnom skupu posvećenom borbi protiv organizovanog kriminala.

У ФОКУСУ ПРЕДМЕТИ КОЈИ СЕ ОДНОСЕ НА КРИПТОВАНУ ТЕЛЕФОНИЈУ: Тужилац Ненадић на скупу посвећеном борби против организованог криминала

Mladen Nenadić / Foto Ministarstvo pravde

Na skupu koja se održava u Parizu glavna tema razgovora tužilaca specijalizovanih u ovoj oblasti iz država EU, sa Balkana i iz Severne i Južne Amerike biće predmeti koji se odnose na kriptovanu telefoniju, pre svega “skaj aplikaciju”.

Takođe, tokom dvodnevnog skupa razmatraće se različite forme i pretnje organizovanog kriminala, naročito kroz predstavljanje predmeta koji se odnose na “skaj aplikaciju”, dok će se strateški pristup odnositi na postojeća sredstva i pravni okvir borbe protiv organizovanog kriminala.

Ova razmena informacija ima za cilj da se razvije i konsoliduje neposredna saradnja  između svih institucija , kojom će se omogućiti još brža i efikasnija međunarodna saradnja.

Skup je otvorio ministar pravde Francuske Eric Dupond-Moretti, gde učestvuju i ministri, predsednik Jurodžasta, Evropske komisije I Undoc.

Tužilac za organizovani kriminal Srbije govorio je na užem skupu kojem je prisustvovalo 20 tužilaca specijalizovanih za oblast u borbi protiv organizovanog krminala i predmete koji se odnose na “skaj aplikaciju”. Skup organizuje Ministarstvo pravde Francuske i Jurodžast.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju