OPTUŽNICA ZA UBISTVO U UGRINOVCIMA: Ubio ga sa pet metaka

S. J. M.

03. 04. 2023. u 17:15

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Bojana T. (24) koji se sumnjiči da je 7. decembra 2022. godine oko 14:30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Dražena D. u Ugrinovcima.

ОПТУЖНИЦА ЗА УБИСТВО У УГРИНОВЦИМА: Убио га са пет метака

Foto: Instagram printskrin/serbialive_beograd

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti.

Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim Draženom D, koji je vozilom došao do kuće gde je okrivljeni živeo kao podstanar, iz neposredne blizine, ispalio pet hitaca iz pištolja u pravcu glave i tela oštećenog. Dražen D. je usled nanetih povreda preminuo, dok je Bojan T. pobegao automobilom. Ne dugo zatim okrivljeni je pozvao policiju i sam se prijavio, nakon čega je uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi