OVAKO JE IZGLEDALA MASOVNA TUČA NA LEDINAMA: Veče zavičajnog udruženja se pretvorilo u haos, krvnički se tukli i šutirali (FOTO)

Novosti online

06. 03. 2023. u 10:55

MASOVNA tuča, koja je otpočela zbog nesporazuma oko muzike i pevačice, dogodila se tokom proslave jednog zavičajnog udruženja u ugostiteljskom objektu na Ledinama.

ОВАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАЛА МАСОВНА ТУЧА НА ЛЕДИНАМА: Вече завичајног удружења се претворило у хаос, крвнички се тукли и шутирали (ФОТО)

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Do incidenta je došlo između dve porodice, a na snimku sa lica mesta, koji je objavljen na Instagramu, vidi se muškarac koji stoji na stolu i, u svađi, odguruje ljude koji nasrću na njega, da bi potom skočio među njih. 

Foto: Instagram/moj_beo_grad

U tom momentu počelo je masovno pesničenje.

Muškarci su se tukli u više grupa, udarajući se međusobno rukama i nogama i bilo ih je nemoguće razdvojiti. Dok su se neki međusobno udarali pesnicama u glavu, drugi su pojedince obarali na zemlju i krvnički ih šutirali dok leže.

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Na snimku se istakao momenat u kom više muškaraca drži jednog mladića, dok ga jedan muškarac pesnicama udara u glavu. Jedna grupa muškaraca uspela je da ih razdvoji, a mladić je, dok su nastavljali da se svađaju, ostao da nepomično leži.

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Podsetimo, Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla N. Š. (34), I. Š. (60), J. Š. (60) kojima su konstatovane lake telesne povrede, dok su kod M. Š. (32) konstatovane teške telesne povrede.

Foto: Instagram/moj_beo_grad

Niko od povređenih juče nije podneo krivičnu prijavu policiji.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE SNIMAK PLjAČKE U KRUŠEVCU - Stanovnici ovog dela grada su u strahu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)