"NOVOSTI" SA RODITELJIMA ISPRED VRTIĆA U KOM SE DESIO INCIDENT: "Sigurni smo da su drugi razlozi pozadina cele priče" (FOTO)

J.D.Lj.

09. 02. 2023. u 16:44

Predškolska ustanova u kojoj se, navodno, dogodio incident, u kojem su dvojica šestogodišnjaka seksualno napastvovala vršnjaka, danas je bila "pod opsadom" nekoliko inspekcija.

НОВОСТИ СА РОДИТЕЉИМА ИСПРЕД ВРТИЋА У КОМ СЕ ДЕСИО ИНЦИДЕНТ: Сигурни смо да су други разлози позадина целе приче (ФОТО)

Foto: N.Skenderija

Kako nam je rečeno, zaposleni iz "Povratka u prirodi" za sada ne žele da se oglašavaju, dve dok nadležni ne okončaju provere.

- Ustanova radi normalno, kao i do sada - kažu iz vrtića.

- Imali smo dve inspekcije, svi rade svoj posao, a šta će na kraju biti, videćemo. Kad se sve završi, tada ćemo izaći u javnost sa informacijama.

Roditelji, koje smo zatekli da dolaze po svoju decu, šokirani su pričom o navodnom vršnjačkom i seksualnom napastvovanju:

- To je nemoguće. Vrtić je pod video nadzorom, imaju kvalitetno osoblje i vaspitače i kao roditelj troje dece, više sam nego zadovoljna. Apsolutno tvrdim da su u vrtiću najbezbedniji.

I drugi roditelji su sličnog mišljenja i javno izražavaju sumnju u istinitost incidenta koji se, navodno, zbio. Niko ne želi da komentariše detalje. Ipak, kažu da je sigurno "nešto drugo po sredi", da se verovatno sasvim drugi razlozi kriju iza pozadine cele priče, a da sad, zbog svega - trpe i deca i roditelji i vaspitači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave