OTELA JE TEK ROĐENU BEBU? Zakazano suđenje dadilji u slučaju koji je šokirao Kruševac

S.BABOVIĆ

07. 02. 2023. u 08:14

SUĐENjE dadilji J. J. (36) iz Kruševca, koja je optužena da je prošlog avgusta oduzela tek rođenu bebu poverenu na čuvanje, zakazano je za 27. mart, saznaju „Novosti“.

ОТЕЛА ЈЕ ТЕК РОЂЕНУ БЕБУ? Заказано суђење дадиљи у случају који је шокирао Крушевац

Foto:FB,S.Babovic

Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu podnelo je početkom novembra 2022. godine optužni predlog protiv Kruševljanke zbog krivičnog dela oduzimanje maloletnog lica.

Optužena je bila angažovana da čuva bebu staru 40 dana. Umesto da je vrati iz parka, gde je novorođenče u dogovoru sa majkom K. B. (38) odvela u prvu šetnju, bebicu je odnela kod bivšeg partnera u naselju Mudrakovac.

Dadilju je K. B. angažovala putem FB grupe “Mame Kruševljanke”. Praktično u isto vreme i u istom prostoru, gde bi fizički boravila majka, koja je držala privatne časove, bila bi i bebisiterka sa bebom. K. B. je posvedočila ranije za “Novosti” da joj je dadilja ispričala da je već imala iskustva sa čuvanjem bratovljeve i sestrine dece, da je posle par sati provedenih u kući sve bilo u redu.

- Došla je na intervju, tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema - ispričala je za ”Novosti” K. B. 

Majci kasnije oduzete bebe je poverila da je ranije imala pobačaj.

Policija je brzo po prijavi majke uspela da locira dadilju i pronađe dete. U kući D. S.(40) zatekli su dete i J. J., kao i porodicu njenog bivšeg partnera, koji su predočili da nemaju veze sa nemilim događajem.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LISTA NAJRELIGIOZNIJIH ZEMALJA: Srbija na iznenađujućem mestu