REKLA MI JE DA JE IZGUBILA SVOJU BEBU, ČAK SAM JE I TEŠILA: Majke otete bebe u Kruševcu za “Novosti” otkrila detalje drame

S.BABOVIĆ

09. 08. 2022. u 12:39

NAŠLA sam je preko Fejsbuk grupe "Mame Kruševljanke" - svedoči za "Novosti" K.B. (38) majka bebe od 40 dana, koju je juče, kako se sumnja, u Kruševcu otela dadilja J.J. (35).

РЕКЛА МИ ЈЕ ДА ЈЕ ИЗГУБИЛА СВОЈУ БЕБУ, ЧАК САМ ЈЕ И ТЕШИЛА: Мајке отете бебе у Крушевцу за “Новости” открила детаље драме

Foto: S.B.

- Javilo se nekoliko žena, javila se i ona, delovala je sasvim normalno. Došla je na intervju. Tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema. Popričale smo, rekla mi je da čuvala bratovljevu i sestrinu decu. Probali smo dva sata, ona je bila super sa bebom. Uspavala je, opeglala veš, delovala je skroz normalno.

Dadilja J.J. odradila je par smena. Jednom prilikom je, dodaje sagovornica "Novosti", ona otišla do prodavnice,a J.J. ju je čak zamolila da je zaključa, jer se tako "oseća sigurnije". I to je, pored više momenata, ulivalo sigurnost u pozdanost angažovane bejbisiterke.

Sa majkom bebe dogovoreno da u ponedeljak novorođenče izvede u Pionirski park. To se i dogodilo. J.J.i beba su otišle iz stana, dok je K.B. ostala da očisti kuću sa idejom da im se pridruži malo kasnije.

- Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, evo "beba je super, spavka, milina" - priča majka K.B.

- Rekla sam "dobro, samo ga pokrij ako bude hladno". To je bila najnormalnija komunikacija. I onda posle nekog vremena, pitam da li stižete,ona je rekla "evo još jedan krug i tu smo". I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vreme, "tu sam", "blizu sam", i posle nekog vremena prestala je da se javlja, postala nedostupna. Onda sam pozvala policiju.

Trenuci neizvesnosti bili su veoma teški za ovu ženu. Policija je odmah krenula u potragu i prava je sreća što je dete vrlo brzo nađeno. Kako su "Novosti" već objavile, bebu je dadilja J.J odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40) u naselju Mudrakovac, na periferiji Kruševca. Pre nego da se odigra jučerašnja drama, J.J. je u jednom trenutku ispričala K.B. da je imala pobačaj sa prethodnim partnerom.

- Video se osetni žal što je izgubila bebu i ja sam je čak tešila zbog toga - kaže za “Novosti” K.B.

U porodici bivšeg dadiljinog partnera D.S. U Mudrakovcu su bili izričiti u tvrdnji da nemaju veze sa nemilim događajem. Njima se, kako su rekli za "Novosti" javila J.J, došla je sa bebom navodeći i da je njihovo.

D.S.je potvrdio nije upleten u otmicu, a J.J. je priznala ta je uradila. Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvu u Kruševcu, gde je podneta krivična prijava protiv dadilje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica.

Osumnjičena J.J. Foto: Facebook

 
Majka K. B. upozorila je putem fejsbuka na svoje traumatično iskustvo sa dadiljom J. J. - Molim vas obratite pažnju na nju, jer je puštena da se brani sa slobode - objavila je K. B. uz fotografiju osumnjičene. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO: Možemo da izgradimo zdraviji, pravedniji i održiviji svet