RAZBOJNIK SA KARABURME 1992. UBIO DILERA DEVIZAMA: Za zločin bio osuđen na 15 godina robije

Z. U.

17. 01. 2023. u 14:07

RAZBOJNIK Miroslav M. (64), koji je sinoć nastradao u okršaju sa policijom, ubio je 1992. godine dilera devizama u Beogradu i to zato što je smatrao da mu je ovaj ponudio slabiji kurs.

РАЗБОЈНИК СА КАРАБУРМЕ 1992. УБИО ДИЛЕРА ДЕВИЗАМА: За злочин био осуђен на 15 година робије

Foto: Printskrin

Za ovaj zločin osuđen je na 15 godina robije, ali je iz zatvora izašao posle izdržanih 25 meseci, tokom amnestije 2001. godine.

Miroslav M. nastradao je sinoć u okršaju sa policijom na Karaburmi.

Podsetimo, Miroslav M., koji je sinoć opljačkao benzinsku pumpu u beogradskom naselju Mirijevo, ubijen je kada je izvadio pištolj i nasrnuo na policiju.

Policijski službenici Policijske stanice Zvezdara sustigli su sinoć oko 21.35 časova u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M. M. (64), koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru, uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja "M 70".

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.

Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu vatrenog oružja, maskiran hirurškom maskom, od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna