UDARIO DEČAKA KOJI JE GURAO BICIKL, PA POBEGAO: Vozaču iz Bezdana određeno zadržavanje

J. L.

16. 01. 2023. u 12:00

ANDREJ G. (24) iz Bezdana, osumnjičen da je juče uveče udario dečaka na putu, uhvaćen je pet sati posle nezgode i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola.

УДАРИО ДЕЧАКА КОЈИ ЈЕ ГУРАО БИЦИКЛ, ПА ПОБЕГАО: Возачу из Бездана одређено задржавање

Lj.P.

- Uviđaj je uradilo Osnovno javno tužilaštvo, ali predmet će biti u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva jer je imao alkohola u krvi. Sutra će biti saslušan i mi ćemo predložiti pritvor - kažu u somborskom Višem javnom tužilaštvu.

Andrej G. se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. On se sumnjiči da je juče po podne u Somboru, vozeći automobil „fijat panda“, pod dejstvom alkohola, udario trinaestogodišnjeg dečaka koji je pored kolovoza gurao bicikl, a potom napustio mesto saobraćajne nesreće.  

Dečak je od zadobijenih povreda preminuo u somborskoj bolnici.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, vozaču je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)