ZAVRŠENA OBDUKCIJA UBIJENE MAJKE NA VOŽDOVCU: Sin je tukao do smrti, umrla u najvećim mukama

Novosti Onlajn

03. 10. 2022. u 16:27

ZLOČIN se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА УБИЈЕНЕ МАЈКЕ НА ВОЖДОВЦУ: Син је тукао до смрти, умрла у највећим мукама

Foto: Privatna arhiva

Dobrinka M. (61) umrla je od povreda koje joj je batinama naneo njen sin Đorđe M. (26) i to najverovatnije drvenom motkom u stanu na Voždovcu.

Zločin se dogodio u subotu, a telo nesrećne žene našao je njen suprug M. M. U prvi mah mu se učinilo da spava jer je bila u spavaćoj sobi na krevetu, pokrivena ćebetom. Međutim, na njenom licu primetio je povrede, a na zidu i podu krv.

Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena umrla u najgorim mukama. Naime, nju je sin drvenom motkom tukao po glavi i telu dok nije izdahnula.

- Zvao sam Dobrinku na mobilni telefon. Nije mi se javila i odlučio sam da odem u stan. Otključao sam vrata i našao sam je u spavaćoj sobi. Kada sam prišao video sam da ima povrede na licu. Bila je pokrivena ćebetom. Zvao sam komšije da odmah zovu lekare - ovako je policiji ispričao M. M. otac osumnjičenog mladića za teško ubistvo majke na Voždovcu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Kuća u kojoj je izbio požar i u kojoj je tragično nastradalo dvogodisnje dete u Bačkom Petrovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

POČELA OKUPACIJA SEVERA KOSOVA I METOHIJE: Kurti poslao više od 300 specijalaca na sever; Beograd ima odgovor