FILMSKO HAPŠENJE NA VOŽDOVCU: Saobraćaj zaustavljen, mladići privedeni - saslušanje u tramvaju

Novosti onlajn

26. 07. 2022. u 08:52

SINOĆ nešto posle 20 sati na Voždovcu se odvila filmska scena kada su privedena dvojica mladića.

ФИЛМСКО ХАПШЕЊЕ НА ВОЖДОВЦУ: Саобраћај заустављен, младићи приведени - саслушање у трамвају

Foto: Rada Šegrt

Najpre je zaustavljen saobraćaj u delu Voždovca. Kroz ulicu Triše Kaclerovića nije se moglo proći, zbog čega je autobus na liniji 18 stajao nedaleko od ulaza u Vojvode Stepe, neposredno iznad kružnog toka na Voždovcu.

Pred autobusom se našao tramvaj na liniji 14, koji povezuje Ustaničku i Banjicu, koji je zaustavio saobraćaj iz pravca Banjice.

Utom su se pojavila i četiri patrolna vozila iz kojih je izašla policija sa pendrecima. Tada je saobraćaj i "zvanično" obustavljen u pravcu ka Kumodražu, a nakon nekoliko minuta zastoja, otvorena je Ulica vojvode Stepe.

U tih nekoliko minuta pred očima putnika odvila se filmska scena kada su privedena dvojica mladića. Deo pripadnika MUP-a ušao je u tramvaj čiji su putnici (bar) iz drugog dela vozila ostavljeni na saslušanju.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: 

"BIO JE JEDINAC, ZAŠTO MI GA BOG UZE": Lelek i suze Andrijine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)