NOVOSTI OTKRIVAJU Ova 4 ubistva bila su "teška" 2 miliona! Zvicer dao milion, ostatak Šarić i Spasojević

Z. U.

29. 04. 2022. u 23:18 >> 23:39

ZA četiri likvidacije, u Atini i na Krfu, kada ubijeni Stevan Stamatović i Igor Dedović, odnosno Alan Kožar i Damir Hadžić ukupno je isplaćeno 2 miliona evra.

НОВОСТИ ОТКРИВАЈУ Ова 4 убиства била су тешка 2 милиона! Звицер дао милион, остатак Шарић и Спасојевић

Foto: MUP

Zvicer je dao milion, Šarić 750.000 evra, a Spasojević 250.000.

U Atini su  januara 2020. u sred dana brutalno likvidirani čelnici crnogorskog škaljarskog kriminalnog klana Stevan Stamatović  i Igor Dedović.  U likvicaciji, pred ženama i decom, učestvovala su četvorica muškaraca koja su sa kapuljačama na glavama prišla stolu za kojim su žrtve sedele, okružili ga i posle par prozborenih reči otvorili vatru. Pretpostavlja se da su ubice pripadale klanu Veljka Belivuka.

U drugoj likvidaciji, na Krfu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, dok su se nalazili u automobilu ispred luksuzne vile na ovom grčkom ostrvu. Za ovu likvidaciju sumnjiči se Darko Šarić.

Kako "Novosti" saznaju za Radojem Zvecerom će uskoro biti raspisane poternice zbog ubistava u Atini i na Krfu.

Podsetimo, na teritoriji Hrvatske, pre nekoliko dana, uhapšen je Filip Korać, desna ruka Luke Bojovića. 

Hrvatski organi sprovodili su istragu oko lažnih papira i dokumenata. Nezvanično, rađeno je otkrivanje lažnih identiteta kriminalaca. Oni su dobijali originalne isprave sa tuđim podacima, a njihovim fotografijama. Najčešće su rađene srpske i hrvatske isprave, nakon razmene podataka sa partnerskim službama, bili su laki za praćenje.

BONUS VIDEO - DARKO ŠARIĆ: Od lisica do nanogice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost