JAKE POLICIJSKE SNAGE ISPRED TUŽILAŠTVA: Katnić danas ispituje Belivuka o ubistvu "škaljaraca" (FOTO)

Novosti online

01. 12. 2021. u 09:54

JAKE policijske snage nalaze se ispred zgrade Tužilaštva za organizovani kriminal gde će danas glavni specijalni državni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Čađenović da saslušaju Veljka Belivuka i Nebojšu Jankovića, u vezi sa ubistvom Damira Hodžića, Adisa Spahića i Mila Radulovića zvanog Kapetan.

ЈАКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ СНАГЕ ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА: Катнић данас испитује Беливука о убиству шкаљараца (ФОТО)

Foto: Milena Anđela

Kolona vozila prošla je kapiju Tužilaštva, a na ulazu je i žandarmerija.

Ovom istragom su obuhvaćeni Igor Božović, Slobodan Kašćelan, Radoje Zvicer, Radivoje Živković, Milan Vujotić, Dragan Knežević, Radoje Živković, Veljko Belivuk, Marko Miljković, Nebojša Janković, Ratko Živković, Miloš Radonjić, Duško Roganović i Vladimir Vučković.

Prema do sada prikupljenim dokazima, nakon što su u oktobru prošle godine u kući nadomak Spuža osumnjičeni ubili Spahića i Hodžića, otetog Radulovića su premestili na drugo mesto i ubili. Prethodno su od njega iznudili sve informacije vezane za delovanje "škaljarskog klana", odnosno kriminalne grupe kojoj je on navodno pripadao. Radulović je, veruje se, ubijen nakon dvomesečnog mučenja u decembru prošle godine.

Belivuk i Miljković su, kako je Čađenović naveo, za vreme izvršenja navedenih krivičnih dela, nelegalno ušli u Crnu Goru mimo graničnih prelaza i bez dozvole državnih organa te zemlje. U Srbiju su se, navodi on, vratili na isti način.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!