PRITVOR „BOGINJI LAŽNIH USANA“: Nadrilekarka mesec dana iza rešetaka

J. D. Lj.

22. 10. 2021. u 17:59

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon saslušanja osumnjičene Olgice Lončar (47), a zbog izvršenja krivičnog dela nadrilekarstvo, nadriapotekarstvo i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću, predložilo je određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno.

ПРИТВОР „БОГИЊИ ЛАЖНИХ УСАНА“: Надрилекарка месец дана иза решетака

Foto Privatna arhiva

Ona je uhapšena 19. oktobra zbog sumnje da se bavila estetskim uslugama bez licence.

Krivičnu prijavu protiv Lončar i njeno dvoje saradnika iz salona "Solotubeleza" Trećem osnovnom tužilaštvu letos je podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije SESIAM. Podnosioci prijave tvrde da je ona odgovorna zbog nestručnog izvođenja hiruških zahvata kao i stomatoloških usluga poput izbeljivanja zuba, za šta nema kvalifikacije, a od kojih su nekim klijentima ostale užasne posledice, a pojedinima je čak i ozbiljno narušeno zdravlje. Jedna od njenih klijentkinja bila je i A. T. iz Beograda, koja tvrdi da je zbog Lončareve morala da bude podvrgnuta hirurškoj intervenciji, jer joj je ova umesto hujalurona ubrizgala botoks i unakazila usta i lice.

Nadležno tužilaštvo je, nakon primljene krivične prijave, naložilo policiji prikupljanje svih potrebnih dokaza kako bi se odlučilo po istoj i eventualnom daljem procesuiranju osumnjičene. Takođe, ispituje se i kako je lažna doktorka, koja je inače često menjala adresu svog salona, nabavljala botoks i hujaluron, jer po zakonu, samo ovlašćeni distrubuteri isporučuju ove preparate i to nakon dozvole inspekcije Ministarstva zdravlja.

Lončareva ili kako je još zovu, "novobeogradska boginja lažnih usana" je prošle nedelje uhapšena u Hrvatskoj, u Slavonskom Brodu, nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance. Posle saslušanja u tamošnjoj policijskoj stanici ona je puštena na slobodu.

Međutim, po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, ponovo je uhapšena i privedena.

Tom prilikom naši carinici pronašli su i zaplenili od nje ogromnu količinu novca, nezvanično oko 48.000 evra, kao i medicinsku robu sumnjivog porekla. Reč je o bočicama hijalurona i botoksa u vrednosti od oko 6.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)