PUNE RUKE POSLA ZA BEOGRADSKU POLICIJU: Trojica za volanom dovedena u stanicu zbog vožnje pod dejstvom kokaina, kanabisa i pića

Novosti online

16. 10. 2021. u 10:40

PRIPADNICI saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja tri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, bez vozačke dozvole, a jedan priveden po nalogu za izdržavanje zatvorske kazne.

ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА БЕОГРАДСКУ ПОЛИЦИЈУ: Тројица за воланом доведена у станицу због вожње под дејством кокаина, канабиса и пића

Foto: N. Skenderija

Oko ponoći u Cara Dušana policija je zaustavila je vozilo, kojim je upravljao četrdesetogodišnji muškarac i droga testom utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da je vozio bez vozačke dozvole. On je doveden u službene prostorije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, navodi se u saopštenju MUP.

Oko dva časa, saobraćajna policija u Karađorđevoj ulici isljučili su iz saobraćaja dvadesettšestogoodišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana poternica.Takođe, alkotestiranjem vozača utvrđeno je prisustvo 0,77 promila alkohola u krvi, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kanabis. Vozač je doveden u službene prostorije i po nalogu upućen na zadržavanje zatvorske kazne.

Sat vremena kasnije, policija je zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača marke „opel korsa“ i droga testom je utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa. Vozač je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

IZA KULISA BROJA 192: "Novosti" u operativnom centru beogradske policije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe