NOVOSAĐANKI T. M. (25), osumnjičenoj za izazivanje panike i nereda i tri godine starijoj D. M., koja se tereti za podstrekavanje na ovo krivično delo, posle privođenja i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu nije određen pritvor.

Komentari (2)

Blago se nama

19.07.2021. 23:07

Blago se nama kakva nam inteligencija radi u pravosudju. Ovo nema nigde u svetu. Cuj, pustene bez krivicne prijave? Nizasta nisu odgovorne? Eh moja Srbija. Dok su takvi ludaci u pravosudju nema nama napred.

Ja

20.07.2021. 09:04

ЛАЖНА БОМБА БЕЗ КАЗНЕ. Упамптите, притвор није казна, њиме се остварује присуство осумњиченог у поступку, и одређује се само када постоје законом предвиђени разлози. Овде нема разлога, познат је осумњичени, врло је велика вероватноћа да су сви докази за осуђење скупљени, као и да не постоји могућност да изврши друго или доврши ово дело. Такође, запрећена казна не оправдава одређивање притвора. Друга је ствар што га одређују за све и свашта, што само говори о отаљавању посла од стране тужилаштва, па касније сви плаћамо накнаде због незаконито одређеног притвора.