NIJE KRIO ŠTA JE UČINIO ŽENI: Komšije iz Lipovice svedoče kako je Goran G. gurnuo auto sa suprugom u ambis

E. H.

31. 05. 2021. u 21:02

POKUŠAJ ubistva Valentine G. (49) iz sela Lipovica kod Vlasotinca, koju je suprug Goran G. (50) vezao u njihovom automobilu na mestu suvozača, a onda vozilo gurnuo niz padinu i dalje se prepričava na jugu Srbije.

НИЈЕ КРИО ШТА ЈЕ УЧИНИО ЖЕНИ: Комшије из Липовице сведоче како је Горан Г.  гурнуо ауто са супругом у амбис

Arhiva

Žena je srećom zadobila samo lakše povrede, jer se auto zaustavio posle udarca u drvo, a Goran je uhapšen i trebalo je da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Leskovcu. Iz ove institucije, međutim, još ne saopštavaju da li mu je određen pritvor i kako se branio.

Valentina G. i njen sin Darko (25) dva dana posle nesreće u Lipovici ispričali su komšijama šta se sve dešavalo. Kako smo nezvanično saznali, Goran je sa suprugom krenuo na njivu da zaliju jagode, ali je na pola puta odjednom skrenuo u drugom pravcu. Ženi je, kako pričaju komšije, navodno rekao: "Sad ću da završim sa tobom, pa sa njim", misleći na sina.

- Zaustavio je automobil, vezao joj ruke, a onda i pojas oko tela. Ona se otimala, borila, i plakala, ali nije uspela da se izvuče i pobegne - pričaju komšije. - Goran je izašao iz kola, gurnuo ih niz padinu i viknuo: "Sad je gotovo". Valentina je vezanih ruku uspela da okrene volan, pa je auto otišao udesno i udario u drvo. Ona se od udarca onesvestila, ali je izgleda brzo došla sebi, uspela da se odveže i izađe iz auta.

Lakše povređena žena uputila se ka selu i došla do prvih kuća, gde je srela jednog bivšeg policajca i sve mu ispričala. Ubrzo su se oko nje okupili i drugi meštani, koji su pozvali Hitnu pomoć, policiju i njenog sina.

- Goran se, pošto je gurnuo kola, vratio kući pešice sa sekirom u rukama. Tada je izlupao dva automobila, sinovljev motor i traktor - priča jedan komšija. - Posle toga je krenuo kroz selo sa sekirom i navodno nožem za pojasom i sreo još dvoje meštana, koje je isprepadao, rekavši im da je ubio ženu.

JOŠ U STRAHU

KOMŠIJE kažu da je Goran G. i ranije navodno tukao i maltertirao ženu i pretio joj da će da ubije sina, ako se bude nekome žalila. Navodno je čak i ona sama ispričala da ju je pre nekoliko dana ponovo maltretirao, a da ju je, početkom maja, kada su išli u Vlasotince, na jednoj krivini pitao da li hoće da kolima nastavi pravo, ali ga je namolila da nastavi put i da ih ne ubije. Sad strahuje da ga ne puste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima